Imię: NaTaLii =)
Dołączyła 983 dni temu Posty: 137 Piwa: 1/6 Tematy: 19 Skąd: Duże miasto Nr Użytkownika: 367
Wysłany: 2008-01-02, 22:12 Co to PIWA???
Mam pytanko: co to są piwa, jak sie je dostaje i w ogóle po co one są
gr_twojakolekcja_main.jpg Kubuś ;)
Plik ściągnięto 995 raz(y) 10,2 KB
_________________ Słyszałam kiedyś mądre zdanie - Od mędrca, nie od snoba - "Mężczyźni mówią o kobietach To, co się im podoba". Sprytniejsze jednak są kobiety - ta ziemskich sfer ozdoba - Bo one robią z mężczyznami to, co się im podoba
Imię: Mateusz
Zaproszone osoby: 1
Dołączył 1108 dni temu Posty: 490 Piwa: 17/10 Tematy: 19 Skąd: zza monitora Nr Użytkownika: 127
Wysłany: 2008-01-02, 22:56
Piwo to napój alkoholowy o niskiej zawartości alkoholu (zazwyczaj do 7%), uzyskiwany w wyniku fermentacji alkoholowej brzeczki piwnej, otrzymywanej ze zbóż - głównie jęczmienia, bez destylacji. Piwo to także używka.
A na forum działa to tak że jeśli podoba ci się wypowiedź pewniej osoby możesz mu postawić piwo czyli taką pochwałe jakby
_________________ Niewstydze się siebie i lubie to co lubie ,Gość a ty ?
Imię: Paweł
Wiek: 19 Dołączył 1129 dni temu Posty: 524 Piwa: 13/3 Tematy: 22 Skąd: San Siro ;] Nr Użytkownika: 30
Wysłany: 2008-01-03, 23:30
FazeR napisał/a:
zazwyczaj do 7%
yhy bywa wiecej xD
_________________ Gość podaba mi się Twój styl.
Hmmm... idę na browca Gość idziesz ze mną
Jak tak to pisz
Wysłany: 2008-01-04, 13:51
dzięki
_________________ Słyszałam kiedyś mądre zdanie - Od mędrca, nie od snoba - "Mężczyźni mówią o kobietach To, co się im podoba". Sprytniejsze jednak są kobiety - ta ziemskich sfer ozdoba - Bo one robią z mężczyznami to, co się im podoba
Imię: Paweł
Wiek: 19 Dołączył 1129 dni temu Posty: 524 Piwa: 13/3 Tematy: 22 Skąd: San Siro ;] Nr Użytkownika: 30
Wysłany: 2008-01-04, 20:42
FazeR napisał/a:
Pawlo alo to juz nie jest prawdziwe piwo to juz na wzmacniaczu
niee mi chodzi o prawdziwe piwo bez zadnych mieszanek najmocniejsze mialo czy tam ma ok 20% a wiem bo mam wademekum piwa xD
_________________ Gość podaba mi się Twój styl.
Hmmm... idę na browca Gość idziesz ze mną
Jak tak to pisz
Wysłany: 2008-01-08, 16:57
patrolsen1 napisał/a:
Taa a najdłuższa lada na świecie znajduje się w Puttin Bay i ma ponad 123 m długości %)
Wiesz to z reklamy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum