Imię: Agnieszka
Wiek: 20 Dołączyła 1127 dni temu Posty: 144 Otrzymał 7 piw(a) Tematy: 11 Skąd: Częstochowa Nr Użytkownika: 62
Wysłany: 2007-10-05, 10:10
Przede wszystkim zmienić temat na bardziej konkretny, bo ja jakoś nie mogę =P. A tak serio to rzeczywiście, forum zamiera... Zostali tylko starzy, dobrzy użytkownicy, generalnie każdy każdego zna, i nie jest za fajnie... Może wystarczy poczekać? Albo zacząć werbować użytkowników innych, częściej uczęszczanych for...
_________________ "Kiedy wycięte zostanie ostanie drzewo, ostatnia rzeka zostanie zatruta i zginie ostatnia ryba... Odkryjemy, że nie można jeść pieniędzy..."
Imię: Bezimienna
Wiek: 21 Dołączyła 1129 dni temu Posty: 989 Piwa: 12/5 Tematy: 23 Skąd: Imperium Zmysłów Nr Użytkownika: 33
Wysłany: 2007-10-09, 20:41
W rok szkolny nik nie ma czasu pisać więc trzeba przeczekać ten trudny okres i poczekać do świąt i ferii, a potem do lata... Spoko napewno wpadnie tu więcej osób, ale na to trzeba czasu... Bądź cierpliwy Crave.
_________________ Wszystko to, co mam wykradłam Bogu, gdy spał...
I tak zabierze mi więcej zatrzymując serce...
Wiek: 100 Dołączyła 1128 dni temu Posty: 679 Otrzymał 15 piw(a) Tematy: 41 Skąd: Pieprze cię, miasto! Nr Użytkownika: 49
Wysłany: 2007-11-05, 21:48
Ja na przykład już nie mam zamiaru czekać, aż nadejdą piękne i różowe czasy i będą tu wchodzić miliony ludzi.
Złoty środek przydałby się, ale skoro nikt go nie widzi, no to chyba nie nalezy sprawy zrzucić na koniec listy problemów.
Bo może się tak okazać, że kiedy przyjdą wakacje i nagle wszyscy będą chcieli tu wrócić (tak, tak...), to może nie być gdzie wracać.
Tak więc taki mały apel do słuchaczy:
Niech każdy pilnuje sam siebie i zagląda tu.
W tym momencie każdy z Was jest współodpowiedzialny za to, czy forum przeżyje, czy upadnie.
Może nie wszystkim los forum leży na sercu, ale ja na przykład chciałabym, żeby jednak coś z niego zostało.
Więc piszcie te posty (ale nie nabijać! Ahoj, panie adminie), a nie tylko piszcie w shoutboxie, jak to tu nikt nic nie pisze, nie zagląda.
Więc może warto być tym pierwszym?
No to do roboty
kinds of activities during which they pray for good fortune.
The third story about the origin of the festival is like this. Buddhism first entered China
during the reign of Emperor Mingdi of the Eastern Han Dynasty. That was in the first century.
wow gold,However, it did not exert any great influence among
the Chinese people. flyff penya, After journeying thousands
of miles,wow gold, the scholar finally returned with the
scriptures. wow gold, rose petals, sweetened tangerine
peel, bean paste, or jujube paste. A single ingredient or any combination
wow goldcan be used as the filling .[url=http://www.archlord-
money.com]archlord money[/url]is to shape the dough of rice flour into balls,The
flyff penyafillings are pressed into hardened cores
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum